skip to Main Content

Astun sisään ovesta

Astun sisään ovesta. Lämmin tunne valtaa minut sisältäpäin. Takkatuli roihuaa ja lämmittää mukavasti. Ulkona on pakkasta. Näen ympärilläni ihanan purppuran värisiä tyttömäisiä nojatuoleja. Jokaisessa pöydässä palaa kynttilä. Penkeillä on lämpimiä vilttejä, sekä tyynyjä, jotka suorastaan houkuttelevat rentoutumaan.

Taustalla soi miellyttävän rauhallinen jazzahtava musiikki, mikä peittää alleen astioiden kilinän. Tämä paikka on nimensä mukaisesti rakennettu rakkaudella. Pöytään kannetaan herkullinen, makunystyröitä hivelevä minttukrokantti-karamellikakku, sekä kaksi lusikkaa. Kupissa on raikasta matcha teetä, mikä tarjoillaan vaniljan, ceyloninkanelin sekä hunajan kera. Tunnelma on niin kotoisa, että täältä ei halua pois. Kaikki arjen kiireet ja huolet unohtuvat hetkessä.

Tämä on minun salaisuuteni. Minun haaveeni. Suurin unelmani. Toivon että jonain päivänä tämä on myös teidän lempipaikkanne.

♥:lla Marja

Back To Top