skip to Main Content

Kakkupäivät jäivät historiaan. Vai jäivätkö sittenkään?

Moni teistä on ollut minun asiakkaanani jo silloin, kun toimin vielä kotoani käsin. Tilaukset tapahtuivat facebook-ryhmän raakakakkuja rakkaudella kautta. Kahvilan auettua oli tarkoitus jatkaa noita ”kakkupäiviä”, mutta sen kaiken kiireen ja rumban keskellä moni asia jäi tahtomattani. Joskus sitä on äärimmäisen vaikeaa käsittää, että mihin tuo kaikki aika katoaa? Teen pääsääntöisesti 12-14 tuntisia työpäiviä, ja arvatkaa vaan moniko asia jää siltikin hoitamatta? Olen monet kerrat miettinyt, kuinka paljon helpompaa olisikin, jos minulla olisi yhtiökumppani. Joku, jonka kanssa jakaa kaikki työmäärä, uudet ideat ja omat ajatukset. Onhan minulla sentään maailman paras työntekijä, Sara. <3 Se ei kuitenkaan ole ihan sama asia. Kun yritys ei ole oma, sitä ei työskentele ihan samalla intensiteetillä. Eikä rehellisesti ole varaa tarjota töntekijälle sellaisia tuntimääriä, kun taas palkattomalle yhtiökumppanille olisi.

Olemme jo pidempään miettineet, että olisi mahdollista taas jatkaa noita ”kakkupäiviä”. Te asiakkaat saisitte tilata tuotteet etukäteen ryhmän kautta, ja samalla saisitte tilaamistanne tuotteista pienen alennuksen. Tuotteita vaihdeltaisiin viikottain, mutta näin voisimme varmistaa sen, että saatte viikonlopuksi juuri sen pienen kakun / herkkurasian, minkä haluattekin. No mitä me tästä hyödymme? Me hyödymme sen, että voisimme säännöstellä työvoromme siten, että kahvilassa olisi aina tarpeeksi työntekijöitä, silloin kun sitä tarvitaan.

Ensimmäinen virallinen ”kakkupäivä” lähtikin käyntiin jo eilen, yhdessä pitsaperjantain kanssa. Molempia tuotteita voi tilata vielä tämän päivän ajan, aina klo 18 saakka. Teemme tätä muutaman viikon ajan, jotta näemme onko tälle kysyntää. Jos on, tulemme ehdottomasti jatkamaan tätä. Voitte myös kommentoida esim. ryhmässä raakakakkuja rakkaudella mielipiteitänne tästä, ja mitä tuotteita toivoisitte kakkupäiville. Blogin yhteyteen tulee myös piakkoin mahdollisuus kommentoida tekstejäni.

 

Kiitos jo etukäteen kaikista tilauksista,

ja ihanaa torstaita! 😀

 

<3:lla Marja

 

 

 

Back To Top