skip to Main Content

Cake Dayn tulevaisuus, miltä se näyttää?

Viime tiistai-iltana laitoin ensimmäisen ilmoituksen Cake Dayssä järjestettävästä raakakakku Workshopista. Aamuun mennessä kurssi oli jo täynnä. Meillä on ollut alusta asti sellainen periaate, että tarkoituksena on toteuttaa asioita, jotka kiinnostavat asiakkaita. Meillä ei siis ole mitään tiettyä kaavaa, minkä mukaan haluamme kehittää kahvilaa, vaan haluamme oikesti kuunnella teidän toiveitanne asioista. Kursseista on ollut jo pidemmän aikaa puhetta, ja nyt olemme saaneet asiat etenemään niin, että niitä on myös mahdollista järjestää. Eli jos et ennättänyt ensimmäiseen raakakakku Workshopiin, niin ei hätää, niitä on tulossa lisää. Pidämme seuraavan kurssin myöskin toukokuun puolella, eli vain muutaman viikon päästä edellisestä. Näitä tullaan järjestämään niin kauan, että jokainen halukas on päässyt osallistumaan. 😀

Seuraava hankinta mikä Cake Dayhin tullaan tekemään on erikoiskahvikone. Alkuun en ollut ihan varma olisko erikoiskahveille kysyntää, kun meilläkin teetä menee varmaan lähes yhtä paljon, kuin kahvia. Nyt olemme päättäneet kuitenkin ottaa myös kahvikoneen kokeiluun. Vielä hetken joudutte kuitenkin olemaan kärsivällisiä, sillä koneita on lähes yhtä paljon kuin käyttäjiä, joten haluan löytää juuri sen parhaimman mahdollisen vaihtoehdon just meille. Kakkupäivät lähtivät pyörimään viime viikon perjantaina yhdessä pitsapäivän kanssa. Seuraava kakkupäivä tulee olemaan jo ensi viikon perjantaina. Pitsapäiville on ollut myös hurjasti kysyntää, joten näitä tulemme ehdottomasti jatkamaan tulevaisuudessakin.

Niin kuin moni varmasti jo tietääkin niin Cake Dayssä kakut ja raakaherkut on ehdottomasti se meidän juttu. Rakastan kakkujen tekoa ja kehittelyä yli kaiken. Tähän tulemme samalla tavalla satsaamaan tulevaisuudessa, jotta saamme myös teille enemmän vaihtelua. Takaraivossa on jatkuvasti uusien pähkinättömien kakkujen kehittely, mutta vielä sellaista uutta maailman luokan reseptiä en ole saanut kehiteltyä. 😉 Sen voin kuitenkin sanoa, että mielessäni olette jatkuvasti, ja lupaan että en tulevaisuudessakaan unohda teitä pähkinäallergikkoja. 😀 Lisäksi kesään mennessä olisi tarkoitus saada teille tuoresmoothieita myyntiin. Teemme kuitenkin asiat mielummin pitkän kaavan mukaan, jotta tarjoamamme tuotteet  ovat oikeasti laadukkaita, kuin se että ne saadaan nopealla aikataululla myyntiin, eivätkä sitten vastaakkaan teidän odotuksianne.

Todella suosittu maidoton, gluteeniton, hiivaton, ja vegaani avokadoleipä tulee jatkossakin pysymään valikoimassamme. Suolaista puolta on myös tarkoitus kehittää tulevaisuudessa laajemmaksi.  Eiliseksi valmistimme kahvilan historiassa ensimmäistä kertaa raaka donitseja, ja kuten arvata saattoi, ne menivät vähän turhankin vikkelään. Olemme kuitenkin ensi maanantaina (vappupäivä) poikkeuksellisesti auki klo 11-16, ja lupaan että myös silloin valikoimastamme löytyy noita herkullisia raaka tuplasuklaadonitseja. <3

Cake Dayssä tapahtuu tulevaisuudessa vaikka ja mitä kivaa, joten blogia seuraamalla pääsette ensimmäisenä lukemaan mitä kaikkea jännää on luvassa. 😀 Jos emme näe tai kuule, niin aivan ihanaa Vappua! <3

 

<3:lla Marja

 

Back To Top